STAJ İŞLEMLERİ (ÖNEMLİ-GÜNCEL)

Staj işlemleri öncesinde bölüm web sitesinde yer alan Staj Esasları ve Staj Başvurusunda İzlenecek Adımlar dikkatlice okunmalıdır.

Staj ile ilgili en çok sorulan sorular belirlenerek aşağıdaki belge oluşturulmuştur. E-posta göndermeden önce belgeyi incelemeniz, sorunuzun yanıtını yoksa göndermeniz gerekmektedir. Yanıtı dosyada veya staj esaslarında mevcut olan e-postalar dikkate alınmayacaktır.

Yalnızca bu durumların dışındaki sorunlar için bmstaj@erciyes.edu.tr 'ye mail gönderilecektir.

Sık Sorulan Sorular

Staj Esasları

• Staj başvuru onaylarını OBİSİS'te görebilirsiniz, onay maili gönderilmemektedir.
  • Erasmus, DGS, çalışma süresi gibi durumlarda staj saydırmak isteyen öğrenciler, dönem başında yayınlanacak duyurudan sonra evrak teslimi yapmalıdır.
  • Fakülte kararına göre yüz yüze staj taahhütname belgesinin mutlaka başvuruya eklenmesi gerekmektedir.
  • Staj raporlarının teslimi için duyuru daha sonra yayınlanacaktır.
  • Staj başvuru belgeleri, raporları, dilekçeleri ve maillerinde asılsız beyan ve ithamda bulunulması, sahte evrak ve imza sunulması durumlarında disiplin soruşturması başlatılacaktır.
27 Şubat 2024 Salı