2023-2024 BAHAR DÖNEMİ DESİGN PROJECT VE BİTİRME ÖDEVİ DANIŞMAN ATAMALARI
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ DESİGN PROJECT VE BİTİRME ÖDEVİ DANIŞMAN ATAMALARI

Design Project ve Bitirme Ödevi dersini alıp danışman bulamayan öğrencilerin danışman atamaları güncel listesine buradan erişebilirsiniz.


Dilekçe/Tez'lerini sisteme yüklemiş olan öğrencilerin güncel proje listesine ve proje id'lerine buradan erişebilirsiniz. Bu listede bilgileri bulunan öğrenciler tekrar gönderim yapmamalıdır.

Atanan projeler hakkında bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bmbitirmeodevi@gmail.com adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.


Design Project:

Öğrencilerin Danışmanları ile iletişime geçip ödev konularını belirleyerek 19 Mart 2024 Salı saat 23:59 tarihine kadar projelerini danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir. Öğrencilerin almış olduğu onay mailinin ekran görüntüsü, İmzalamış oldukları dilekçe(fotoğraf olabilir) ve formda bulunan diğer bilgilerle birlikte bu bağlantı adresindeki formu doldurarak yüklemeleri gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi ( Word | Pdf )


Bitirme Ödevi:

Öğrencilerin 19 Mart Salı 2024 saat 23:59 tarihine kadar tez önerilerini danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir. İmzalamış oldukları dilekçelerini (tez önerisi ilk sayfası), almış oldukları onay mailinin ekran görüntüsünü ve formda bulunan diğer bilgilerle birlikte bu bağlantı adresindeki form üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Her gruptan bir öğrencinin gönderim yapması yeterlidir.

Tez Önerisi formatına (Güncellenme Tarihi:31.05.2020) buradan erişebilirsiniz. Online olarak hazırlamak isterseniz Overleaf taslağına buradan erişebilirsiniz.

Latex Şablonu Kullanım Kılavuzu

Latex El Kitabı

14 Mart 2024 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme