BİTİRME ÖDEVİ BÜTÜNLEME SERGİ PROGRAMI

Bitirme ödevleri bütünleme sunumları sergi olarak 05 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında gerçekleştirilecektir. Sergi programına buradan erişebilirsiniz.

Raporu kabul edilmeyen öğrenciler sergi listesinde kırmızı ile gösterilmiştir. Bu öğrenciler raporlarını uygun şekilde düzenleyerek sunum gününe kadar mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Not: Sergiye katılacak öğrencilerin yaptıkları projeleri ve slaytları ile birlikte gelmeleri gerekmektedir. Her bir projeyi danışmanın yanında başka değerlendiriciler de değerlendirmeye alacaktır. Bütünleme notu bütün değerlendiricilerin ortalaması alınarak girilecektir. Aynı zamanda bütün projeler herkes tarafından incelenebilir olacaktır. Öğrenciler slaytlarını kısa ve öz tutarak talep eden herkese sunmakla yükümlüdür. Belirtilen zaman aralığında bütün ekip üyelerinin proje başında bulunması zorunludur.

01 Temmuz 2024 Pazartesi