ELECTRİCAL AND ELECTRONİC CİRCUİTS LAB. DERSİ DERS PROGRAMI VE GRUP LİSTELERİ HK.

Electrical and Electronic Cr. Lab. dersi grup listeleri belirlenmiştir. Dersler 26.02.2024 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır.

Ders gruplar halinde işlenecek olup ders programı aşağıdaki bağlantı adresinde yer alan gruplar ile birlikte ilan edilmiştir.

Her bir deney öncesinde ilgili haftanın deney föyü çıktı alınıp çalışılarak hazır gelinmelidir.

Tüm öğrencilerimiz aşağıda yayınlanan listede belirtilen grup, gün ve saatte derse girmelidir.

Deney föylerine bölüm sitemizin Dokümanlar/Laboratuvar Deney Föyleri sekmesinden erişebilirsiniz.

Grup listelerine ve ders programına bu bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

Grup değişimi yapmak isteyen sadece geçerli mazereti bulunan öğrencilerimiz 01.03.2024 Cuma günü saat 14:00’a kadar öğrencino@erciyes.edu.tr uzantılı mail adreslerinden erubmlab@gmail.com mail adresine bu bağlantı adresindeki EECL dersi grup değişikliği talep formunu eksiksiz olarak doldurup göndererek ulaşabileceklerdir.

Not: Grup değişikliği talepleri son toplama tarihi sonrasında değerlendirilecek olup göndermiş olduğunuz maile cevaben bildirilecektir. Değişiklik talebi onaylanan öğrencilerimiz onay mailini takip eden bir sonraki derse talep ettikleri grup ile girmelilerdir.

27 Şubat 2024 Salı