2022-2023 BAHAR YARIYILI ÇEVRİMİÇİ ARASINAV (VİZE) BİLGİLERİ VE PROGRAMI

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Bahar Dönemi Vize sınav programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınavların tamamı ZOOM platformu üzerinden denetimli gözetimli yapılacaktır.

Sınavlardan en az 15dk önce ilgili sınav toplantısında hazır bulunmanız gerekmektedir.

Kamera görüntünüz sizi ve masanızı net bir şekilde gösterir şekilde olmalıdır.

Sınav süresi boyunca öğrenciler ilgili sınav toplantısında bulunmak zorundadır.

Sınavlarda video kaydı yapılmaktadır. Kopya çektiği düşünülen öğrenciler hakkında soruşturma başlatılacaktadır.

Sınav kurallarının sınav öncesinde okunup sınav kurallarına uygun olarak hareket edilmesi zorunludur.

2022‐2023 BAHAR YARIYILI ÇEVRİMİÇİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMI

Çevrimiçi sınav kuralları

2022-2023 Bahar Dönemi Çevrimiçi Denetimli Arasınavlara girecek olan öğrencilerimiz, sınav oturumlarına obisis üzerinden erişebileceklerdir. Her bir öğrencinin kendi obisisinde yer alan sınav linklerini kullanarak sınav oturumlarına katılmaları önem arz etmektedir. Sınavlar, bu bağlantıda yer alan sınav kurallarına uygun olarak yürütülecektir. Öğrencilerimizin bu kuralları dikkatli bir şekilde okuyup, uygulamaları gerekmektedir.

19 Nisan 2023 Çarşamba