BİTİRME ÖDEVİ FİNAL SERGİ PROGRAMI VE BÜTÜNLEMELER HK.

Bitirme ödevleri sunumları sergi olarak 12-14 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sergi programına buradan erişebilirsiniz.

Raporu kabul edilmeyen öğrenci listesine ve nedenine buradan erişebilirsiniz. Bu öğrenciler raporlarını uygun şekilde düzenleyerek 25 Haziran 2024 saat 23.59’a kadar Turnitin’e yükleyebilirler.

Bütünlemeye girmesi gereken tüm öğrencilerin tezlerini Turnitin sistemine yüklemeleri (finalde yüklemiş olsa da) zorunludur.

Not: Sergiye katılacak öğrencilerin yaptıkları projeleri ve slaytları ile birlikte gelmeleri gerekmektedir. Her bir projeyi danışmanın yanında başka değerlendiriciler de değerlendirmeye alacaktır. Final notu bütün değerlendiricilerin ortalaması alınarak girilecektir. Aynı zamanda bütün projeler herkes tarafından incelenebilir olacaktır. Öğrenciler slaytlarını kısa ve öz tutarak talep eden herkese sunmakla yükümlüdür. Belirtilen zaman aralığında bütün ekip üyelerinin proje başında bulunması zorunludur.

09 Haziran 2024 Pazar