ARGE EĞİTİM SERİLERİ-I: TEZ ÇIKTI KOŞULLARINI EKSİKSİZ TAMAMLAMA: LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLER İÇİN YOL HARİTASI

Araştırma Dekanlığı tarafından koordine edilen ArGe Eğitim Serileri-I kapsamında 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 09.00 'da Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Enstitüler Konferans Salonunda "Tez Çıktı Koşullarını Eksiksiz Tamamlama: Lisansüstü Öğrenciler İçin Yol Haritası" başlıklı bir etkinlik düzenlenecektir. Söz konusu etkinliğe tüm lisansüstü öğrencilerimizin katılımı önemle rica olunur. Etkinlik afiş ve programına bu bağlantı adresinden erişebilirsiniz.

10 Ekim 2024 Perşembe