2023-2024 BAHAR DÖNEMİ DESİGN PROJECT VE BİTİRME ÖDEVİ DERSLERİ HAKKINDA

Bitirme Ödevi dersini alan öğrencilerin 11 Mart 2024 Pazartesi (23:59) tarihine kadar aşağıdaki formatı kullanarak tez önerilerini hazırlamaları ve danışman hocalarına onaylatmaları gerekmektedir. Öğrencilerin almış olduğu onay mailinin ekran görüntüsü, İmzalamış oldukları dilekçe(fotoğraf olabilir) ve formda bulunan diğer bilgilerle birlikte bu bağlantıdaki form üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Her gruptan bir öğrencinin gönderim yapması yeterlidir.

Tez önerisinin Latex formatında hazırlanmış olması zorunludur. Projelerinizde bölümümüzün akademik personelleri ile birlikte çalışabilirsiniz.

Not: Hangi danışman ile çalışmak istiyorsanız o danışman ile iletişime geçip onay almanız gerekmektedir. Kayıt danışmanları kendisi ile proje yapacak öğrenciler dışında onay verememektedir.

Danışman bulamayan öğrencilere rastgele danışman ataması gerçekleştirilecektir.

DAP platformunu kullanarak Disiplinler Arası Proje gerçekleştirecek öğrencilerin de bölümümüzden danışman hoca bulmaları ve bu işlemleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Tez Önerisi formatına (Güncellenme Tarihi:31.05.2020) buradan erişebilirsiniz.

Online olarak hazırlamak isterseniz Overleaf taslağına buradan erişebilirsiniz.

Latex Şablonu Kullanım Kılavuzu

Latex El Kitabı

Design Project dersini alan öğrencilerin aşağıdaki dilekçeyi doldurmaları ve danışmanlarına onaylatmaları ardından da imzaladıkları dilekçenin görüntüsü ile birlikte (fotoğraf olabilir) 11 Mart 2024 Pazartesi (23:59) tarihine kadar bu bağlantıdaki formu doldurarak yüklemeleri gerekmektedir. Her gruptan bir öğrencinin gönderim yapması yeterlidir.

Başvuru Dilekçesi ( Word | Pdf )

Projelerinizde bölümümüzün akademik personelleri ile birlikte çalışabilirsiniz.

Not: Danışman bulamayan öğrencilere rastgele danışman ataması gerçekleştirilecektir.

12 Mart 2024 Salı