BİTİRME ÖDEVİ VE DESİGN PROJECT DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN FİNAL RAPORLARI HK.

Design Project dersini alan öğrencilerin, hazırladıkları raporu 3 Haziran 2024 saat 06.59 tarihine kadar danışman öğretim üyesine elden veya mail aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir.

Design Project dersini alan öğrencilerin danışmanlarının belirttiği formatta raporlarını hazırlaması gerekmektedir.

Bitirme ödevi dersini alan öğrencilerin, tezlerinin son halini 3 Haziran 2024 saat 06.59 tarihine kadar erciyes.edu.tr uzantılı e-posta adresleriniz ile girebileceğiniz Turnitin sistemine yüklemesi ve danışmanlarına elden veya mail aracılığıyla göndermesi gerekmektedir. Turnitin sistemine yüklemeden önce pdf uzantılı dosyanın adını bu adresten elde edebileceğiniz [ProjeNumarasi].pdf olarak isimlendirmeniz gerekmektedir. Turnitin sistemine grup üyelerinden yalnızca birinin yükleme yapması yeterlidir.

Turnitin hesaplarınız açılmış olup erciyes.edu.tr uzantılı e-posta adresinize bildirim gönderilmiştir. Daha öncesinde Turnitin hesabınız oluşturulduysa var olan hesabınızı kullanabilirsiniz. Hesaplarına giriş yapamayan veya farklı bir sorun yaşayan öğrenciler bmbitirmeodevi@gmail.com adresinden yardım talep edebilirler.

Tez yazım kurallarına uyarak Latex formatımızın kullanılması zorunludur. Formata uymayan, benzerlik oranı %30’dan fazla olan veya sayfa sayısı 20' nin altında olan projeler başarısız sayılacaktır. Kapak, içindekiler, şekiller gibi bölümler sayfa sayısı olarak sayılmamalıdır.

Yüklenen tezlerden başarılı sayılan öğrenciler 12-14 Haziran 2024 tarihlerinde saati daha sonra açıklanacak sunum planına uygun olarak jüri üyelerine tez sunumlarını yapacaklardır.

Tez formatına (Güncellenme Tarihi: 31.05.2020) buradan erişebilirsiniz. Online olarak hazırlamak isterseniz Overleaf taslağına buradan erişebilirsiniz.

Latex Şablonu Kullanım Kılavuzu

Latex El Kitabı