BİTİRME ÖDEVİ VE DESİGN PROJECT DERSİ ARA RAPORLARI HAKKINDA

Dilekçe/Tez' lerini sisteme yüklemiş olan öğrencilerin proje listesine ve Proje ID’ lerine buradan erişebilirsiniz.

Proje veya danışman ataması ile ilgili problem olan öğrencilerin bmbitirmeodevi@gmail.com adresine ulaşmaları gerekmektedir.

Design Project:

Öğrencilerin yukarıdaki listede yayınlanan Danışman Hocalarına e-mail aracılığı ile ulaşıp, Danışman Hocalarının belirledikleri formatta 2 Mayıs 2024 Perşembe Saat 23:59 tarihine kadar ara raporlarını Danışman Hocalarına elden veya e-mail aracılığı ile göndermeleri gerekmektedir.

Bitirme Ödevi:

Öğrencilerin yukarıdaki listede yayınlanan Danışman Hocalarına e-mail aracılığı ile ulaşıp ara raporlarını danışman hocalarının belirlediği şekilde ve aşağıda belirtilen formatta 2 Mayıs 2024 Perşembe Saat 23:59 tarihine kadar Danışman Hocalarına elden veya e-mail aracılığı ile göndermeleri gerekmektedir.

Not:

Tez Önerisi formatına (Güncellenme Tarihi:31.05.2020) buradan erişebilirsiniz. Online olarak hazırlamak isterseniz Overleaf taslağına buradan erişebilirsiniz.

Latex Şablonu Kullanım Kılavuzu

Latex El Kitabı